Yurt İşlemleri Hakkında

08 Eki

YURT İŞLEMLERİ HAKKINDA DUYURU

Üniversitemiz Senatosunun 04/09/2020 tarihli ve 148 sayılı Kararı ile Covid-19 Pandemisinde Düzce Üniversitesi 2020-2021 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Uygulama Esasları ve ağırlıklı olarak uygulamalı derslere sahip olan ve eğitim öğretimi hibrit yöntemle yürütmesi gereken bölüm ve programlarımız ile diğer bölümlerimizin eğitim ve öğretime uzaktan devam etmelerine ilişkin eğitim-öğretim planlamaları yapılmıştır.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Üniversitemizde eğitim gören ve yurtlarında kalmak isteyen öğrenciler ile ilgili; durumlarını belgelendirmeleri koşulu ile barındırma işlemlerinin yapılabileceğini bildirmiştir. Bu kapsamda birimlerinize başvuran ve yüz yüze eğitime katılacak öğrencilerimize ilgili makama şeklinde bir belge verilebilecektir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.